POLÈMICA PEL CURRÍCULUM D'ORTEGA
Política 21/03/2011

Duran no es querellarà contra López Tena

Tot i així, el líder d'Unió recorda que "unes imputacions anàlogues, ja van merèixer en el passat resposta, encara que tardana, per part del Tribunal Suprem en defensa del meu dret a l'honor"

Efe
1 min

BarcelonaEl portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha negat haver-se sentit al·ludit per les insinuacions del diputat de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) Alfons López Tena i que no pensa "perdre el temps" querellant-s'hi. A través d'un comunicat, Duran ha sortit al pas de la polèmica aixecada divendres passat per López Tena, que en un article en el seu bloc titulat "De la insídia i de Duran", al costat d'una fotografia del secretari general de CiU, va abocar greus insinuacions contra un polític "corrupte" de qui no va voler explicitar el nom.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El líder d'Unió ha afirmat que té "plena tranquil·litat de consciència" que mai "s'ha sentit identificat amb les al·lusions del portaveu de SI". No obstant, Duran ha recordat que López Tena ha declarat que no es referia al líder d'Unió, de manera que no considera necessari donar-li més voltes a l'assumpte.

Tot i haver negat emprendre accions legals contra Tena, Duran ha recordat que "unes imputacions anàlogues a les incloses en el seu bloc i interpretades per mitjans de comunicació com a acusacions a la meva persona ja van merèixer en el passat resposta complerta, encara que tardana, per part del Tribunal Suprem en defensa del meu dret a l'honor i van condemnar el seu autor, entre altres coses, al pagament d'una quantitat econòmica, que vaig lliurar a Càritas". El 2008, el Tribunal Suprem va condemnar el periodista i economista Josep Vergés a indemnitzar amb 3.000 euros Duran per vulnerar el seu dret a l'honor per haver-lo acusat de corrupte.

stats