Política 06/03/2015

Duran dóna per tancada la batalla pel cap de llista a Vic però retreu a CDC el suport a Vila d'Abadal

Destaca les bones formes d'Unió a la ciutat i afirma que Arimany seguirà sent "un gran alcaldable"

Ara
1 min
Duran i Vila d'Abadal

BarcelonaEl líder d'Unió Josep Antoni Duran i Lleida ha mostrat aquest divendres, a través de Twitter, la seva conformitat amb l'acord que permetrà que Anna Erra, de CDC, sigui la cap de llista de CiU a Vic. El líder d'Unió ha recordat que ho havia de ser, per "l'acord general" a la federació, el candidat d'Unió, el metge Josep Arimany. Segons ell l'acceptació per part d'Unió de que Arimany no fos el primer de la llista és "una demostració de 'senyoriu'!".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un dels cinc tuits el líder democristia es refereix a la forma en que s'ha resolt l'assumpte (enquestes i consultes amb la societat civil vigatana a més d'un acord, que es va acabar de tancar a Barcelona, entre els dos aspirants i les direccions respectives) i afirma que fer-ho d'aquesta manera és "mereix treure'ns el barret", més "després del viscut amb l'actual alcalde, sempre amb suport de CDC". D'aquesta manera el líder d'Unió retreu als seus socis que sempre hagin fet costat a l'actual batlle, Josep Maria Vila d'Abadal, que fa dos anys va deixar la formació democristiana amb els seus afins per la manca de compromís de Duran amb el procés sobiranista.

El líder democristià felicita Erra, l'escollida, i també a Arimany perquè, diu, "Unió sempre tindrà en ell un gran alcaldable i un gran senyor".

stats