Política 10/10/2011

Duran defensa una Catalunya que no depengui de les subvencions

El secretari general de CiU, en l'acte de celebració dels 125 anys de la Cambra de Comerç, ha elogiat el paper de la Cambra i ha reclamat el Corredor del Mediterrani

Ara
1 min

BarcelonaEn l'acte de celebració del 125è aniversari de la Cambra de Comerç de Barcelona d'aquest vespre, el secretari general de CiU i candidat pel mateix partit a les eleccions espanyoles, Josep Antoni Duran i Lleida, ha defensat la necessitat del Corredor Mediterrani i la vocació de Catalunya de ser un país que no visqui de subvencions.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Duran, que ha fet un elogi del paper de la Cambra en el seu segle i quart d'història, ha assegurat que Catalunya vol ser una nació que rebutgi viure exclusivament de l'Estat, de les administracions i de les subvencions, i ha defensat la internacionalització de les empreses, que “és una manera de fer país”. A més, ha defensat que Catalunya “ha sobreviscut a repúbliques, dictadures i monarquies” gràcies al valor de l'esforç i del treball.

Per altra banda el president de la Generalitat, Artur Mas, ha felicitat la Cambra per organitzar un únic acte de celebració dels 125 anys, seguint la línia d'austeritat que el Govern demana. A més, ha volgut fer una defensa de la situació actual de Catalunya, assegurant que “el país està tocat, però que està viu”, i ha posat com a exemple el nou pla d'inversió que el grup empresarial català Puig ha engegat avui.

stats