JUDICI DEL CAS PALAU
Política 15/04/2011

L'advocat d'Osàcar diu que el seu client "és un patriota"

L'extresorer de CDC torna a negar, ara davant el jutge, que sigui el "Daniel" que apareix als documents del Palau

Laia Espín / Efe
1 min

BarcelonaEl secretari general adjunt de CDC, Oriol Pujol, i el portaveu del grup parlamentari de CiU, Jordi Turull, han acompanyat l'extresorer de CDC Daniel Osàcar fins a la porta del jutjat, on avui declara com a imputat sobre el presumpte pagament de comissions de Ferrovial a Convergència a través del Palau de la Música. "He vingut a acompanyar un amic i company", ha dit Pujol, qui ha afegit que el seu partit està predisposat a col·laborar amb la justícia i no ha dubtat a denunciar les "elucubracions" que s'han fet del procés judicial.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pujol ha exigit que el judici es faci el "més ràpid possible perquè s'acabin els judicis paral·lels que s'estan fent". L'extresorer de CDC compareix avui com a imputat davant del jutge Miguel Ángel Tabarés per aclarir si, com conclou un informe d'Hisenda, és el "Daniel" que apareix en documentació del Palau de la Música vinculat a suposats pagaments de comissions de la constructora Ferrovial a CDC a canvi de l'adjudicació d'obra pública en els governs de Jordi Pujol.

De la mateixa manera que ho va dir en seu parlamentària, ho ha corroborat davant el jutge. En acabar la declaració, el seu advocat ha explicat que, novament, ha negat que sigui el "Daniel" que apareix als documents del Palau. També ha assegurat que els diners del conveni es van destinar a actes de cultura musical catalana i assegura que no coneixia Fèlix Millet i que la única relació amb Jordi Montull era quan signaven els convenis. L'advocat ha destacat que el seu client "és un patriota" i "una bona persona".

stats