Política 29/09/2015

La CUP considera la imputació de Mas "un nou atac" de l'Estat i avisa que desobeir serà ara "habitual"

Ara
1 min
El diputat i portaveu parlamentari de la CUP, David Fernández / ACN

BarcelonaLa CUP entén que la imputació d'Artur Mas, Irene Rigau i Joana Ortega és un "nou atac contra les institucions del país per part d'un estat demofòbic que utilitza políticament les instàncies judicials per intentar doblegar la voluntat del poble de català". A través d'un comunicat, la CUP avisa l'Estat que la "desobediència" efectuada el 9-N serà una "pràctica habitual", i més, diuen, després del "mandat clar" a les eleccions.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els cupaires demanen arxivar la imputació, perquè els tres polítics "complien amb un mandat popular de celebrar un referèndum".

L'exdiputat David Fernàndez ha mostrat la seva "solidaritat sencera" als tres dirigents i s'ha reivindicat "incontestablement i dempeus" davant l'estat "neuròtic, demofòbic, autoritari i inquisitorial".

Qui també ha dit la seva és el número 7 de la CUP per Barcelona, Julià de Jódar, que en una sèrie de piulades ha afirmat que "Mas representa la nació colpida i cal defensar-lo sense traves" i ha afirmat que la CUP "ara no el deixarà pas sol".

stats