Política 02/08/2017

Demòcrates demana el cessament d'un alt càrrec del Govern pel seu "acèrrim antiindependentisme"

El director general d'Atenció a la Família i la Comunitat Educativa, Martí Barberà, nomenat ahir, va ser cap de llista d'Unió per Tarragona a les eleccions al Congrés del 2015

Ara
1 min
Membres de Demòcrates de Catalunya, en una imatge d'arxiu

BarcelonaDemòcrates demana el cessament del nou director general d'Atenció a la Família i la Comunitat Educativa, Martí Barberà. El diputat de JxSí i portaveu del partit sorgit de l'escissió d'Unió al Camp de Tarragona, Carles Prats, ha destacat que el departament d'Ensenyament és "clau" per al referèndum i ha criticat que s'hi hagi col·locat algú "conegut pel seu acèrrim antiindependentisme".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Ens preocupa enormement que algú des de dins, quan falten 60 dies per a l'1 d'octubre, vulgui dinamitar el projecte sobiranista situant persones al Govern que no creuen en el procés d'independència i el referèndum", ha subratllat Prats a través d'un comunicat.

A les últimes conteses electorals, les del 27 de setembre al Parlament i les del 20 de desembre al Congrés, el 2015, Barberà va formar part de la llista d'Unió Democràtica de Catalunya i va encapçalar la llista electoral de la demarcació de Tarragona a la de les eleccions generals. Segons ha denunciat Demòcrates, Barberà va acusar el president Mas d'impulsar tot el procés de l'estat propi per "mantenir la cadira i el poder" i JxSí "d'enganyar" la ciutadania.

El PDECat ha sortit en defensa de Barberà i, a través de les xarxes socials, l'adjunt a la direcció del grup parlamentari de JxSí i membre de la formació hereva de CDC, Albert Batet, n'ha destacat la "lleialtat" al Parlament i al Govern. Així s'ha expressat a Twitter:

stats