CAP AL 20-N
Política 09/11/2011

Dimiteix la candidata del PP que va penjar a Facebook un fotomuntatge de Chacón amb un pit descobert

Ha dimitit de tots els càrrecs públics com a "acte de responsabilitat política" per no perjudicar altres candidats populars

Efe
1 min

PalmaLa candidata del PP a la llista al Senat per Mallorca i exdiputada Francisca Pol ha presentat aquest dimecres la dimissió de tots els seus càrrecs públics després de difondre a Facebook un fotomuntatge sexista de la ministra de Defensa, Carme Chacón. La candidata ha dit que dimiteix com a acte "de responsabilitat política" que pren "de forma totalment voluntària" per no perjudicar la resta de les candidatures populars al Congrés i al Senat ni el seu partit. Pol, que concorria a les eleccions del pròxim dia 20 com a primera suplent de la candidata al Senat per Mallorca Margarita Durán, va penjar a la seva pàgina de Facebook una foto manipulada de la ministra de Defensa amb la camisa oberta i mostrant un pit, envoltada d'alts comandaments militars.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un comunicat difós pel PP, la candidata suplent ha explicat que en cap moment va voler "ofendre ningú, ni la societat ni els membres del Partit Socialista", de manera que ha reiterat les seves disculpes a aquells "que s'hagin pogut sentir ofesos". Francisca Pol, advocada i empresària, va ser diputada al Congrés en la VII legistura (2000-2004), regidora de l'Ajuntament de Palma i, a més de candidata suplent en les llistes del 20-N, en l'actualitat és representant del PP al consell d'administració de l'empresa funerària municipal de la capital balear. Es dóna el cas que l'exalcalde de Palma pel PP Joan Fageda va participar també en la “broma” amb un “m'agrada” al comentari de la candidata dimissionària.

stats