LA MÉTEO
Política 04/09/2011

Aquest diumenge el temps anirà per barris

Tanquem el cap de setmana amb cel clar a Ponent i al sud però amb més núvols i fins i tot alguns ruixats a la resta del país

Marc Candela
1 min

BarcelonaAquest diumenge el temps anirà per barris. Cap a Ponent i al sud ja s'han començat a obrir clarianes i el dia el passaran amb cel bàsicament serè. I també cap al País Valencia i les Illes gaudiran d'un diumenge amb ben pocs núvols.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'altra cara de la moneda la trobarem a les comarques de Girona i Barcelona, on la jornada s'ha aixecat amb cel pràcticament tapat i fins i tot alguns ruixats febles i dispersos. Entre mig matí i migdia aquests plugims es desfaran i durant les hores centrals del dia també es veurà el sol a la meitat oriental de Catalunya. De totes maneres, ni molt menys faran net del tot i a partir de mitja tarda els xàfecs reapareixeran en aquest sector: primer al Pirineu, després afectant el nord de la Catalunya Central i l'interior de les comarques de Girona i ja cap al tard es desplaçaran cap al sud de la Costa Brava i força trams de la costa Central. Tot plegat amb unes temperatures que es mantindran a ratlla. Aquest diumenge només es rondaran els 30 graus a Ponent i la vall de l'Ebre i la xafogor serà força més suportable que els últims dies.

La setmana vinent l'encetarem amb un dilluns encara relativament fresc i insegur, amb ruixats matinals a l'entorn de Barcelona i a les Balears i alguns xàfecs curts de tarda al Pirineu. De totes maneres, aquesta no serà la tònica de la setmana i a partir de dimarts gaudirem arreu d'un bon sol i d'unes temperatures que, sobretot a partir de dimecres, recuperaran el to estiuenc.

Trobareu més informació i la previsió actualitzada del vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats