Política 18/06/2012

Dívar: "Això ha estat orquestrat, és una campanya"

El president del Consell General del Poder Judicial assegura que encara no ha decidit si dimitirà aquest dijous, en una entrevista concedida a 'El Mundo'

Ara
1 min

BarcelonaCarlos Dívar, president del Consell General del Poder Judicial, considera que la petició de dimissió que li van fer dissabte la majoria de vocals de l'òrgan judicial respon a una campanya organitzada per una guerra de poder. En una entrevista concedida a 'El Mundo', Dívar es refereix a la petició dient que "això ha estat orquestrat, és una campanya", i afegeix que "després del canvi de govern hi ha hagut al Consell una alteració de poders que ha portat alguns a aquesta campanya".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El president del Consell General del Poder Judicial assegura que encara no ha decidit si dimitirà aquest dijous, tot i que admet la possibilitat: "Si aquesta és la solució –ho pensaré d'aquí a dijous– no hi posaré el menor obstacle, no hi posaré cap obstacle". Dívar recorda que la Fiscalia i el Tribunal Suprem han arxivat el cas dels seus viatges i insisteix en la seva innocència: "No tinc la menor consciència d'haver comès cap infracció".

stats