Política
Política 16/08/2011

Dolors Camats: "Les declaracions de Mas sobre el PIRMI són falses i demagògiques"

La portaveu d'ICV-EUiA al Parlament ha assegurat que troba que són “una crueltat pel col·lectiu que rep la renda mínima d’inserció" i ha dit que "el Govern hauria d'haver tornat de vacances per donar explicacions"

Redacció
1 min
La portaveu d'ICV-EUiA al Parlament, Dolors Camats, ahir en roda de premsa.

BarcelonaDolors Camats ha carregat contra el president de la Generalitat, Artur Mas, que ahir va assegurar que la regulació de les PIRMI era necessària “o a l'octubre no l'hauria pogut cobrar ningú” i ha qualificat les seves declaracions de “falses” i “demagògiques”. "Em sembla una crueltat pel col·lectiu que rep la renda mínima d’inserció", ha reblat Camats.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a El Món a Rac 1, la portaveu d'ICV-EUiA al Parlament ha assegurat que “la gent que gestiona aquests ajuts” en els ajuntaments i les administracions locals “són els qui coneixen més les necessitats dels ciutadans” i “són els que haurien de fer aquest control”, i ha afegit que “el Govern ha esperat que estiguessin de vacances per actuar". Camats ha justificat la petició de compareixença dels consellers d'Empresa i Benestar Social que entraran avui al Parlament, juntament amb el PSC i ERC, i ha reblat que "el Govern hauria d'haver tornat de vacances per donar explicacions".

La diputada ha llançat pilotes fora quan se li ha preguntat si es veia de candidata per ICV-EUiA a les eleccions del 20-N. “A mi m'agrada el Parlament de Catalunya, és el Parlament del meu país”, ha dit Camats, que ha assegurat que el candidat a les eleccions generals serà escollit “en un procés de primàries”, un cop “es presentin les candidatures” i “es vegin els candidats que hi ha”. En aquest sentit, la portaveu d'ICV-EUiA al Parlament ha assegurat que encara no s'ha plantejat si es presentarà com a candidata i que, en tot cas, serà “una decisió col·lectiva”.

stats