Política 31/03/2015

ICV assegura que l'acord pel full de ruta "fa més petit" el procés sobiranista

"El document té l'objectiu de garantir l'estabilitat del Govern", assegura la coordinadora nacional dels ecosocialistes, Dolors Camats, en una entrevista a Catalunya Ràdio

Ara
1 min
Dolors Camats, després de la roda de premsa / ACN

BarcelonaLa coordinadora nacional d'ICV, Dolors Camats, ha assegurat aquest dimarts en una entrevista al programa 'El matí de Catalunya Ràdio' que l'acord pel full de ruta entre CDC, ERC, Reagrupament, Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) "fa més petit" el procés. "Les eleccions plebiscitàries fan petit el procés", ha afegit Camats, que ha lamentat que aquest hagi estat el camí triat per CDC i ERC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El full de ruta té l'objectiu de garantir l'estabilitat del Govern", ha constatat Camats, que ha reivindicat el dret a decidir i un "pacte per la democràcia", que segons ella és el que "genera majories" a Catalunya, i no la independència. "Veig igual de difícil el repartiment d'actius i passius amb l'Estat [un aspecte que apareix al document] que negociar un referèndum", ha apuntat la coordinadora nacional dels ecosocialistes, partidària d'insistir en una consulta vinculant.

stats