Política 17/10/2017

Donen d'alta l'home que va patir un infart l'1-O quan la Policia Nacional va entrar en un col·legi de Lleida

Es tracta de l'última persona que continuava ingressada com a conseqüència de les càrregues

Ara
1 min
La Policia Nacional acordonant la zona del col·legi Ramon Llull de Barcelona l'1-O

BarcelonaL'home de 70 anys que va patir un infart l'1-O quan la Policia Nacional espanyola va entrar en un col·legi electoral de Lleida ha rebut aquest dimarts l'alta. Segons ha informat l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, on l'home estava ingressat, s'ha donat l'alta el pacient, que ha pogut tornar al seu domicili. Es tracta de l'última persona que continuava ingressada com a conseqüència de les càrregues policials de l'1-O.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La setmana passada, l'Hospital de Sant Pau ja va donar l'alta al ferit per una pilota de goma en les càrregues de l'1-O. L'home, de 38 anys, va ser operar quirúrgicament el mateix dia dels fets i se li va poder fer una reconstrucció de l'ull, que sembla que podrà conservar, a l'espera de l'evolució per saber si podrà recuperar la vista. La família va fer una crida perquè la ciutadania enviï material gràfic per acreditar aquesta agressió.

També la setmana passada l'Hospital de Sant Pau va donar l'alta al ferit amb una fractura de fèmur per les càrregues policials de l'1-O.

stats