Publicitat
Publicitat

CAP AL 20-N

Duran creu que Chacón s'hauria de disculpar per alinear-se sempre amb el PSOE

El candidat de CiU diu que no és ell que s'ha de disculpar pel PER. Segueix en la seva línia agressiva contra la candidata del PSC i l'acusa de "mentir"

El candidat de CiU a les eleccions espanyoles, Josep A. Duran i Lleida, té una especial fixació amb Carme Chacón, candidata del PSC i ministra de Defensa. Als seus mítings, Duran acostuma a carregar-hi amb força. Aquesta tarda, a Lleida, ho ha tornat a fer. "Jo no he de demanar perdó per les meves paraules sobre el PER, perquè no vaig ofendre ningú; en tot cas, qui ha de demanar disculpes és Carme Chacón per haver-se alineat els últims tres anys sempre amb el PSOE per anar contra Catalunya", ha etzibat el candidat de CiU.

Duran li ha volgut recordar a Chacón que, fa tres anys, va prometre al debat de TV3 que votaria "abans que ningú" a favor de Catalunya. "I no ho ha fet mai, i d'oportunitats n'ha tingut moltes", ha argumentat el candidat de CiU. "Chacón va mentir i això ofèn", ha sentenciat. Sobre el cas de presumpta corrupció que plana sobre el ministre de Foment, José Blanco, ha assegurat que respecta la presumpció d'innocència.

RE

Més continguts de

RE
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT