Política 23/09/2014

Duran veu "coherent" Gallardón i carrega contra Rajoy

Retreu al president del govern espanyol que retiri una llei que prometia al programa electoral i en canvi no retiri la llei Wert, que no figurava entre els compromisos electorals

Ara
1 min
Duran i Gallardón, en una imatge d'arxiu / ARA

BarcelonaEl president del comitè de govern d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha defensat aquest dimarts a la tarda el ministre de Justícia dimissionari, Alberto Ruiz-Gallardón, per la seva "coherència", i ha carregat contra el president del govern espanyol, Mariano Rajoy. En una sèrie de cinc tuits, Duran ha retret a Rajoy que faci retirar a Gallardón la llei d'avortament que portava el PP al programa electoral i en canvi no faci el mateix amb la llei Wert, que no figurava en el programa dels populars.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El PP promet la reforma de la llei de l'avortament, ell [Gallardón] la defensa i Rajoy li fa retirar. Respecte!", etziba el líder d'Unió, que afegeix: "Si Rajoy retira la llei de l'avortament, promesa electoral del PP, podria retirar la llei Wert, a la qual no s'havia compromès. Compleix el que vol".

I encara segueix recordant que els populars també es van comprometre a no apujar els impostos, i "a l'hora de la veritat, el PP ha apujat impostos i es queda amb la llei de l'avortament de Zapatero", que ell va rebutjar amb l'argument que era inconstitucional i perquè suposava la "primacia absoluta" dels drets de les dones per damunt del fetus.

stats