Política 27/11/2015

Duran: "Un Govern de Mas dependent de la CUP hipoteca Catalunya"

Ara
1 min
El líder d'Unió, Josep A. Duran i Lleida / ACN

BarcelonaEl líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, creu que el fet que Catalunya encara no tingui un Govern no és tan important com que aquest Govern -i el país en general- depengui de la CUP, una situació que qualifica de "molt greu". "Un Govern de Mas dependent de la CUP hipoteca Catalunya", insisteix aquest divendres en la seva carta web a la militància del seu partit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Duran assegura que respecta la "coherència" de la formació de l'esquerra independentista, però deixa clar que "mai hauria imaginat que s'arribaria fins aquí". Una afirmació que transforma en un dard cap a Junts pel Sí: "I això no és culpa de la CUP. Els responsables són altres", diu, i conclou: "Passi el que passi, el mal ja està fet".

El cap de llista dels democristians al 20-D també es refereix a les mesures que l'Estat ha imposat per poder cobrar els diners del fons de liquidació autonòmic (FLA). Tot i que creu que les condicions no són tant "extraordinàries", es pregunta: "Calia tanta dosi d'humiliació per part del ministre Montoro quan va presentar la mesura? Òbviament, la meva resposta és que no".

stats