POLÍTICA
Política 18/10/2012

Duran acusa el 'Polònia' de manipular-lo en fer sàtira de la seva "suposada conversió" independentista

Es reivindica de nou confederalista. És el segon cop des que va entonar el "Visca Catalunya lliure" que aclareix a Twitter que no és independentista

Ara
1 min
Artur Mas i Duran i Lleida avui al consell nacional de CiU

BarcelonaJosep Antoni Duran i Lleida no vol passar per independentista de cap manera. Després que diumenge entonés el "Visca Catalunya lliure" de Carrasco i Formiguera, el líder de CiU a Madrid ha tornat a negar aquest dijous que s'hagi fet independentista i es torna a reivindicar confederalista. I ho ha fet a tomb de la sàtira que prepara per aquest dijous el programa d'humor Polònia de TV3. "Llegeixo que 'Polònia', de TV3, va avui de la meva suposada conversió a l'independentisme. Una manipulació. Sóc el que era: confederalista", ha escrit Duran al seu Twitter.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquesta és la segona vegada aquesta setmana que Duran nega que hagi virat cap al sobiranisme des que el president de la Generalitat i candidat de CiU a la reelecció, Artur Mas, s'ha fet seva la reivindicació d'un estat propi per a Catalunya i ha anunciat que la pròxima legislatura serà la de l'exercici del dret a l'autodeterminació.

stats