Política 17/05/2011

Duran: "Em retiraré quan cregui que m'he de retirar, i no quan ho digui l'alcalde de Vic"

El malestar entre el president d'Unió, Josep A. Duran i Lleida, i l'alcalde democratacristià de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, continua. Duran ha dit avui que no pensa retirar-se, com li demana el batlle de la capital d'Osona

Redacció
1 min

BarcelonaLa tempesta entre Duran i Vila d'Abadal continua. Després que l'alcalde de Vic li demanés obertament que deixi pas al partit en una entrevista a l'ARA i que rebutgés comptar amb la seva participació a la campanya electoral, el líder d'Unió ha respost avui en declaracions a RAC1 que "em retiraré quan cregui que m'he de retirar, i no quan ho digui l'alcalde de Vic". L'alcalde va instar a "sobiranitzar" UDC i a propiciar un relleu a la cúpula, al capdavant de la qual hi ha Duran des de fa 30 anys.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Duran, que ja ahir va afirmar que no tots els membres d'Unió a Vic estan d'acord amb Vila d'Abadal, ha reconegut que li sap greu que el principal alcalde que té la formació democristiana no el vulgui ni a ell ni a Artur Mas per fer campanya a Vic i ha recordat que com a president del grup de CiU al Congrés ha fet moltes coses per Vic, sobretot pel que fa a obra pública. "Em sap greu, ell sap el que fa i s'ha de respectar", ha rematat.

stats