POLÍTICA
Política 02/09/2011

Duran: “La reforma ha estat un disbarat”

El líder de CiU al Congrés assegura que el seu grup no hauria participat en la votació de la reforma encara que IU no hagués impedit la tramitació de les esmenes

Agències
1 min

MadridEl portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran Lleida, ha insistit que la reforma constitucional en el seu conjunt "ha estat un disbarat", que demostra que "el que comença malament, acaba malament" . "Ens exclou", ha dit Duran. El líder convergent al Congrés ha explicat que el grup de CiU no hauria participat en la votació encara que IU no hagués impedit la tramitació de les esmenes transaccionals presentades a última hora pel PSOE i PP per intentar l'acord. CiU no ha participat finalment en la votació com a mètode de protesta contra la manera com s'ha fet la reforma.



Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Duran ha explicat a més que els diputats del grup català no s'han unit a la "plantada" d'IU, ERC, ICV, BNG i NaBai, perquè no forma part del seu estil i perquè CiU té "molt sentit institucional". Finalment, ha lamentat "profundament" que es facin aquestes reformes "entre dos", cosa que ha considerat un "gravíssim error" i s'ha mostrat pessimista amb la possibilitat d'arribar a un acord amb les dues formacions al Senat. "Això és una cosa de dos", ha repetit.

stats