Política 17/10/2011

Duran: "La transició nacional no té plantejament en la política d'Estat"

El candidat de CiU presenta els eixos del programa electoral de la federació, de marcada aroma econòmica, i carrega contra Rajoy i Rubalcaba per voler "laminar" l'autogovern

Oriol March
1 min
Duran i Lleida, presentant el programa electoral per al 20-N / O.M.

BarcelonaEl candidat de CiU a les eleccions espanyoles i secretari general de la federació, Josep A. Duran i Lleida, ha assegurat aquest matí, en la presentació del seu programa electoral, que la transició nacional (que Artur Mas va verbalitzar en el seu discurs d'investidura) "no té plantejament en la política d'Estat". Duran ha situat el dret a decidir català com una eina útil, per exemple, a l'hora de demanar la gestió de l'aeroport del Prat per part de la Generalitat. "La transició nacional és un assumpte que afecta més Catalunya endins, no l'Estat", ha afirmat el candidat de CiU.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En clau de precampanya electoral, Duran ha criticat que el debat televisiu entre Rajoy i Rubalcaba només sigui entre els dos candidats i no s'obri a CiU i PNB. Ha acusat els caps de files de PP i PSOE de tenir la voluntat de laminar l'autogovern.

stats