Política 26/05/2015

El president de Castella-Lleó recomana a Rajoy "mirar-se al mirall" i decidir si repeteix com a candidat

Juan Vicente Herrera creu que el president espanyol té la "legitimitat" per aspirar de nou a la Moncloa

Efe
1 min
El president en funcions de Castella-Lleó, Juan Vicente Herrera. EFE

MadridEl president en funcions i candidat electe del PP a la presidència de la Junta de Castella-Lleó, Juan Vicente Herrera, ha afirmat aquest dimarts que si el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, es "mira al mirall" i considera que ha de ser el candidat a les eleccions generals té tota la legitimitat per ser-ho.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Li diria al president: mira't al mirall i respon-te a tu mateix" i si és així té "totes les raons, motius i legitimitat per ser-ho", ha dit Herrera en una entrevista a Onda Cero.

En aquesta línia, ha defensat que Rajoy és "una esplèndida persona, un home d'honor i molt bona gent", i si ell considera que ha de repetir com a candidat compta amb la legitimitat dels militants per ser-ho.

Segons la seva opinió, es podran fer moltes crítiques a Rajoy i a les seves "contradiccions" però "ha pilotat la nau d'Espanya durant la tempesta perfecta", en referència a la crisi, i "l'ha deixat en aigües més calmes".

"Hi té tot els dret. Si ell internament té aquesta ambició, i aquesta força, no hi ha en aquests moments cap altra persona amb aquesta legitimitat", ha reflexionat el president del PP de Castella-Lleó.

No obstant això, també ha observat que una altra cosa és que el PP hagi d'apostar per la renovació, i en aquesta línia ha valorat el paper fet pel coordinador de campanya del PP, Pablo Casado.

stats