Política 25/03/2012

Cospedal: “Unes eleccions autonòmiques són diferents que unes generals”

El PP no valora els motius perquè el PP no ha obtingut la majoria absoluta a Andalusia i no podrà governar, però dóna a entendre que no té a veure amb les retallades de Rajoy

Joan Faus
1 min

MadridLa secretaria general del PP, María Dolores de Cospedal, ha dit avui que la victòria del PP a Andalusia és un “resultat històric” tot i que ha estat insuficient per accedir al govern andalús.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Cospedal ha subratllat, en una roda de premsa a la seu del PP, que per “primera vegada en la història de la democràcia” els conservadors han guanyat les eleccions a Andalusia, amb el seu “millor” resultat.

La número dos del PP no ha analitzat els motius per què el candidat dels conservadors, Javier Arenas, no ha obtingut la majoria absoluta per governar com pronosticaven les enquestes però ha donat a entendre que no té a veure amb la política de retallades del govern espanyol. “Unes eleccions autonòmiques són diferents que unes generals”, ha dit Cospedal en un posat seriós, que ha insistit que l'executiu seguirà amb les reformes que considera “indispensables per Espanya”.

stats