ELECCIONS MUNICIPALS
Política 02/02/2011

ERC i la CUP segellen coalició electoral a Tagamanent

Elaboraran el document 'El compromís independentista i d'Esquerres per a Tagamanent', que reflectirà els aspectes de l'acord polític. La llista l'encapçalarà l'actual alcalde, d'ERC, i el número dos serà de la CUP

M.colomer
1 min

TagamanentLa secció local d'ERC de Tagamanernt i l'assemblea de la CUP del municipi han acordat concórrer junts en coalició a les eleccions municipals del 22 de maig. L'acord es concretarà en el document "El compromís independentista i d'Esquerres per a Tagamanent" que signaran les dues formacions de l'esquerra independentista i on es reflectiran els aspectes de l'acord polític i els principals eixos programàtics.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons ha informat a l'Ara.cat l'alcalde de Tagamanent, el republicà Jordi Morera, el pacte de coalició comporta que ell encapçalarà la llista i que el número dos serà per al militant de la CUP Roger Castellanos. Segons el compromís a què han arribat, la candidatura inclourà independents, simpatitzants i col·laboradors de les dues formacions.

Morera ha explicat que "la transparència i l'eficàcia" en la gestió pública i l'aprofundiment democràtic i de la justícia social seran, juntament amb la dinamització social del municipi, les prioritats polítiques del programa de la coalició. Aquesta és una de les primeres coalicions que ERC tanca amb la CUP, que ha descartat, en canvi, presentar-se amb els republicans a Barcelona.

stats