Política 26/05/2012

ERC demanarà explicacions al govern espanyol per escorcolls a aficionats en la final de la Copa del Rei

"Fa temps que la gent se'ns queixa per tota mena d'abusos de la policia, sobretot per la confiscació d'estelades", ha denunciat el portaveu d'ERC al Congrés, Alfred Bosch

Efe
1 min

BarcelonaEl portaveu d'ERC al Congrés, Alfred Bosch, ha anunciat avui que demanarà explicacions al govern espanyol pels escorcolls als aficionats que van assistir ahir a la final de la Copa del Rei de futbol a l'estadi Vicente Calderón.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un comunicat, Bosch ha lamentat els fets ocorreguts en les hores prèvies al partit, quan agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional van escorcollar "sense criteri" aficionats del Barça i de l'Athletic de Bilbao, "seguint ordres de les autoritats madrilenyes".

"Fa temps que la gent se'ns queixa per tota mena d'abusos de la policia, sobretot per la confiscació d'estelades", ha denunciat.

Segons Bosch, "el fet que aquesta vegada fins i tot hagin volgut requisar xiulets a alguns aficionats és un exemple clar que les autoritats espanyoles han perdut els papers amb aquest partit de futbol".

stats