Política 21/02/2017

ERC de l'Hospitalet planta Millo en la seva visita a l'Ajuntament

El delegat de govern espanyol es reuneix aquest matí amb l'alcaldessa de la ciutat metropolitana, Núria Marín

Ara
1 min
El delegat del govern espanyol, Enric Millo, en el brindis posterior a l'acte de celebració del 6-D a Barcelona

BarcelonaEsquerra Republicana de l'Hospitalet de Llobregat no reconeix el delegat del govern espanyol, Enric Millo, com a interlocutor. La formació local dels republicans ha aprofitat la vista del representant de la Moncloa aquest dimarts el matí per expressar la seva discrepància i deixar-lo plantat en la recepció institucional que capitanejarà l'alcaldessa socialista de la ciutat, Núria Marín.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un comunicat, el portaveu municipal, Antoni Garcia, ha anunciat que no participarà en la trobada d'avui a la una del migdia. El dirigent republicà ha criticat Millo, com a representant de l'executiu de Mariano Rajoy, per haver "atacat" les institucions catalanes, per la judicialització de la llibertat d'expressió i per una actitud que considera "antidemocràtica" per voler impedir que se celebri el referèndum.

A banda de les reclamacions nacionals, Garcia també ha fet referència a les qüestions locals. Per a Garcia, la delegació del govern espanyol "menysprea" els ciutadans de Catalunya i l'Hospitalet amb els "incompliments" en les inversions de Renfe, a més de la "manca de compromís" amb el soterrament de les vies que divideixen la ciutat. També ha esmentat les promeses de millorar l'estació Bellvitge-Gornal.

La resposta d'ERC de l'Hospitalet arriba després que Millo hagi assegurat que hi ha reunions secretes "a tots els nivells" entre la Generalitat i la Moncloa i haver estat contradit pel líder del PP, Xavier García Albiol, i qüestiona per Mariano Rajoy.

stats