SUSPENS DEL TC
Política 30/09/2014

ERC, ICV-EUiA i la CUP esperen que el Govern els convoqui ja per consensuar la resposta al TC

Els partits sobiranistes confien que la trobada per acordar un full de ruta unitari després de la suspensió tingui lloc durant el ple que comença dimecres

Roger Tugas
1 min
La compareixença de Mas i la resta de líders per anunciar la pregunta

BarcelonaEls grups que van pactar amb el Govern i CiU la data i la pregunta de la consulta esperen que Artur Mas els convoqui ja per consensuar la resposta a la suspensió del 9-N per part del Tribunal Constitucional. Fonts d'ERC, ICV-EUiA i la CUP han explicat a l'ARA.cat que aquest dimarts al migdia encara no havien rebut cap citació de l'executiu per trobar-se i buscar una resposta unitària al veto de l'alt tribunal. Tot i això, dirigents d'aquestes formacions confien en què es pugui aprofitar el ple del Parlament que comença aquest dimecres per fer la reunió.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El diputat de la CUP Quim Arrufat, de fet, ha lamentat públicament que l'executiu hagi suspès la campanya institucional sense acordar-ho amb la resta de partits sobiranistes. Fonts d'ERC també reconeixen que havien reclamat al Govern que aguantés més abans de retirar la publicitat del 9-N.

stats