COALICIONS INDEPENDENTISTES
Política 18/03/2011

Puigcercós vol un pacte de les forces independentistes per les eleccions espanyoles

El president d'ERC es felicita per haver coincidit amb Laporta a aquestes eleccions, tot i que descarta la incorporació al partit de l'expresident blaugrana

Efe
1 min

BarcelonaEl president d'ERC, Joan Puigcercós, ha advocat per aconseguir un ampli pacte de les forces independentistes catalanes de cara a les eleccions espanyoles de l'any vinent. A una visita a Mollerussa, Puigcercós ha expressat la importància dels comicis, ja que "hi haurà el PSOE avisant de la por del PP" i "els de CiU dient que seran decisius i que podran dominar i domar el PP". Així, el líder d'ERC ha afirmat que davant això necessitaran "el màxim de força de l'independentisme".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Es tracta de sumar persones i col·lectius i ens felicitem per haver coincidit amb Laporta a treballar conjuntament per a aquestes eleccions i el que vingui per davant", ha indicat. Tot i això, Puigcercós ha descartat que després d'aquest pacte Laporta s'incorpori a ERC, però considera que "l'honora el fet que es posi a disposició de la causa de la llibertat de Catalunya".

D'altra banda, Puigcercós ha reiterat que el seu partit "ha après la lliçó" després de les últimes eleccions nacionals, on va perdre onze diputats, i que el seu objectiu ara és "anar sumant" amb altres persones i formacions "per evitar la divisió de l'independentisme".

stats