Política 11/07/2012

ERC exigeix a Rajoy que deixi d'"espoliar" Catalunya i suprimeixi el Senat, diputacions i ministeris

Bosch reclama al PP que convoqui eleccions perquè ha canviat de política

J.rusiñol/j.faus
1 min

MadridEl portaveu d'ERC-Reagrupament-Catalunya Sí al Congrés, Alfred Bosch, ha reclamat al govern que prengui altres mesures per contenir el dèficit i no pas les que ha anunciat avui. El diputat independentista li ha fet una llista de deu punts alternatius. Entre ells, li ha recomanat que deixi d'"espoliar països productius, com Catalunya perquè això afavorirà els dos països, Espanya i Catalunya". Bosch també ha apostat per suprimir el Senat, les diputacions, i ministeris com el de Cultura i Sanitat, amb el gruix de les competències traspassades a les comunitats autònomes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

ERC també ha apostat també per perseguir el frau fiscal, per instaurar la taxa Tobin a transaccions internacionals i l'¡impost de patrimoni.

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } En la seva intervenció, Bosch ha apostat per la dissolució de les Corts espanyoles i la convocatòria d'eleccions. "Si ha vist la llum i ha caigut del cavall a Brussel·les, molt bé, el felicito: però aleshores corregeixi les seves promeses i convoqui a les urnes. Digui-ho clar: imposaré més impostos i serviré menys serveis, i tot seguit convoqui a les urnes. [...] Ho ha de fer tant si li agrada, com no".

stats