OCUPACIÓ
Política 11/07/2011

ERC alerta que el “catastrofisme” de Mena destrueix la confiança de treballadors, empreses i mercats

El portaveu republicà, Ignasi Llorente, demana al president Mas que es posicioni sobre “l'alarmisme” d'alguns dels seus consellers mentre ell intenta “bastir elements de confiança”

M.colomer
1 min

BarcelonaEl portaveu d'ERC, Ignasi Llorente, ha considerat “molt greus” les declaracions del conseller Francesc Xavier Mena a l'ARA en les quals alerta que “la meitat dels catalans aturats no tindran mai feina” si no es modifiquen els paràmetres d'ocupabilitat del país. Per Llorente, és una mostra més de “l'alarmisme i catastrofisme” del Govern, que, segons ha considerat la permanent d'ERC, mina la confiança de famílies, treballadors, empreses i mercats.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En roda de premsa, Llorente ha alertat davant la “dualitat” del missatge del Govern: Mas “intenta bastir elements de confiança” –en la direcció correcta, segons ERC–, mentre alguns dels seus consellers opten pel “catastrofisme i alarmisme”. Per això, ha instat el president Artur Mas a posicionar-se sobre les declaracions de Mena per dir si les avala o si les corregeix. Així mateix, li ha reclamat que digui si manté la promesa de reduir a la meitat l'atur aquesta legislatura o si se'n desdiu. A més, Llorente ha lamentat que el primer aniversari del 10-J coincideixi amb l'acord de CiU i el PP pels pressupostos.

stats