Política 27/04/2017

ERC opta per continuar al govern de Manresa i mantenir Estefanell com a presidenta del grup municipal

Els republicans refermen la seva confiança en la regidora acusada d'haver gravat David Bonvehí i emplacen l'alcalde, Valentí Junyent (CDC), a "reestructurar el cartipàs"

Ara
1 min
Imatge de la reunió d'aquest dimecres dels militants d'ERC a Manresa

Barcelona"La pèrdua de confiança manifestada per l'alcalde Valentí Junyent envers la fins ara primera tinent d'alcalde, Mireia Estefanell, no pot condicionar la continuïtat d'aquest govern". Aquesta és la conclusió a la qual ha arribat ERC a Manresa, després que la militància es reunís aquest dimecres per decidir com tancar la polèmica arran de les gravacions al número dos del PDECat, David Bonvehí.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Manresa calla i amaga les ferides de la gravació a BonvehíEls republicans ratifiquen en un comunicat "el compromís amb Manresa i la voluntat de continuar al govern i de treballar per un projecte de ciutat compartit amb els socis de coalició". Un projecte que valoren "positivament" i l'assenyalen, també, com a resultat de "l'esforç i el treball" de tots els seus regidors i regidores. És per això que el partit referma la seva confiança en Estefanell i ha decidit mantenir el seu rang a l'ajuntament: "Continuarà com a presidenta del grup municipal".

Amb tot, ERC emplaça l'alcalde i l'equip de govern "a posar-se a treballar per reestructurar el cartipàs municipal, coincidint amb l'equador de mandat, de manera que permeti aprofitar les capacitats de tots els regidors i regidores, superant debilitats i millorant la cohesió de l'equip".

stats