Política 19/12/2014

ERC demana "no esperar i pensar ara" en Barcelona com a capital d'estat

L'alcaldable republicà per Barcelona, Alfred Bosch, ha afirmat que "ja és capital econòmicament per la seva posició, però políticament la seva capitalitat no ha estat reconeguda"

Europa Press
1 min

BarcelonaL'alcaldable d'ERC a Barcelona, Alfred Bosch, ha apostat aquest divendres per començar a "pensar ara" en la ciutat com una capital d'Estat. "Comencem a pensar-ho ara, no cal esperar; creiem-nos que som capital i ho serem encara més", ha destacat a la primera taula rodona de les jornades municipalistes que organitza el partit, en què ha intervingut al costat de l'exdirigent socialista i impulsor del nou partit dels ex de PSC, Moviment d'Esquerres, Jordi Martí, i de l'alcalde d'Alella Barcelona, Andreu Francisco.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Bosch ha assegurat davant d'un centenar d'assistents que la ciutat "ja és capital econòmicament, per la seva posició i a l'esfera europea, però políticament la seva capitalitat no ha estat reconeguda". El també diputat al Congrés dels Diputats ha assenyalat que, perquè funcioni l'independentisme, cal que Barcelona i l'àrea metropolitana "entenguin que aquest és un projecte atractiu" que pot beneficiar-los, ja que ser capital aporta valor afegit a les ciutats.

stats