Política
Política 03/09/2011

ERC triarà candidat per Madrid el 17 de setembre

Ho farà posant una tercera urna el mateix superdissabte en què s'han de triar Oriol Junqueras i Marta Rovira com a President i Secretària General del partit, respectivament

Redacció
1 min

BarcelonaERC triarà candidat per Madrid el 17 de setembre. Així ho ha decidit l'executiva del partit en una reunió prèvia al Consell Nacional – l'últim abans del Congrés de la tardor - que celebra aquest dissabte i que ja ha ha ratificat la data i ha donat llum verda al procés de primàries.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Les primàries per escollir entre Joan Ridao – actual portaveu d'ERC al Congrés – i Alfred Bosch – candidat proposat per l'Executiva entrant- per encapçalar la llista a Madrid es faran amb una tercera urna el mateix dia en què els militants han de triar Oriol Junqueras i Marta Rovira com a President i Secretària General del partit, respectivament.

En la seva última intervenció en el Consell Nacional com a president del partit, Joan Puigcercós ha apel·lat a la "generositat", "la responsabilitat", "el respecte a la pluralitat" i a "l'altura de mires" de cara al Congrés d'ERC, en una referència clarament interpretable en clau de primàries.

stats