Política 18/02/2013

La policia espanyola diu que arribarà fins al final en els casos d'espionatge

El director general del cos i el número dos d'Interior admeten que les revelacions generen alarma social

Efe
1 min
Francisco Martínez Vázquez, secretari d'Estat de Seguretat, en un acte oficial aquest dilluns / ACN

MadridEls màxims responsables de la policia espanyola han reconegut aquest dilluns que els suposats espionatges a partits polítics a Catalunya han generat una gran alarma social, i han deixat clar que aquest cos arribarà fins al final i posaran a la disposició els mitjans que calguin per a la investigació d'aquests delictes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tant el secretari d'Estat de Seguretat, Francisco Martínez, com el director general de la Policia Nacional, Ignacio Cosidó, han deixat clar el "màxim interès" amb el qual treballen els investigadors, però no n'han volgut donar més detalls, ni tan sols de la reunió que aquest dilluns ha mantingut la cúpula policial amb els comandaments a Catalunya.

Tot i les reiterades preguntes dels periodistes en un esmorzar-col·loqui organitzat pel Club Siglo XXI, Martínez ha reconegut la preocupació del ministeri per aquest tema, que ha estès al govern espanyol i a la societat en general. "Seria una frivolitat negar-ho", ha subratllat Martínez, que ha ressaltat el treball amb el "màxim interès" amb què treballa el Cos Nacional de Policia a Catalunya, i ha deixat clar que s'han celebrat, se celebren i se celebraran les reunions que calguin per "arribar al fons de l'assumpte".

stats