Política 21/10/2011

Camacho garanteix "el compliment estricte de la llei" a partir d'ara

El ministre de l'Interior atribueix tot el mèrit de la "derrota" de l'organització terrorista a la policia espanyola i la Guàrdia Civil. Diu que els cossos de seguretat seran "la garantia" que se seguirà pel "camí correcte"

Joan Rusiñol
1 min
Camacho

MadridEl ministre de l'Interior, Antonio Camacho, ha esquivat fer cap gest en públic cap a ETA per gestionar les "conseqüències del conflicte" com demanava el comunicat emès ahir. Ha assegurat que seguirà "amb el mateix rigor i el mateix sacrifici" i ha reiterat dues vegades que el govern de José Luis Rodríguez Zapatero mantindrà "el compliment estricte de la llei".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una compareixença breu a la seu del ministeri, després de reunir-se amb la cúpula de les forces de seguretat espanyoles, ha atribuït tot el mèrit de la "derrota" d'ETA a lla policia i a la Guàrdia Civil, de qui s'ha desfet en elogis. "Són els que han portat ETA a la situació agònica sense que hagin complert cap dels seus objectius", ha dit. Per Camacho, no hi ha "exemple millor de patriotisme" que el que donen els policies i guàrdies civils. Ha tingut un record pels 349 agents que han perdut la vida aquests anys i pels 132 que també han mort i que formaven part de policies autonòmiques i de França.

stats