EUSKADI BUSCA LA PAU
Política 12/07/2011

ETA es ratifica en l'aposta per “aprofundir en el camí emprès”

En un comunicat al diari Gara, fa una crida a “treballar en favor de la solució i a obrir, entre tots, espais per al diàleg i la negociació”

Redacció
1 min

BarcelonaL'organització ETA ha remès aquest dimarts un comunicat al diari Gara, es mostra “plenament convençuda” que els esdeveniments polítics dels últims mesos al País Basc són una oportunitat per a la construcció de la pau i ratifica la seva disposició a “aprofundir en el camí emprès”. En el tercer comunicat de l'organització des de l'alto el foc del gener, ETA fa una crida perquè tots els agents bascos treballin “en favor de la solució i a obrir, entre tots, espais per al diàleg i la negociació”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la missiva, ETA considera que en les eleccions forals i municipals del 22-M “Euskal Herria ha guanyat la btalla política i ideològica de la il·legalització”. El comunicat el publicarà íntegre el diari Gara aquest dimecres en la seva edició de paper. Segons el rotatiu basc, el comunicat analitza tant l'“estratègia repressiva i de bloqueig” dels estats espanyol i francès i el debat intern dels últims anys de l'esquerra abertzale.

stats