Política 19/06/2012

ICV-EUiA i ERC reclamen al Govern més transparència sobre Eurovegas

Els dos partits lamenten l'opacitat que hi ha entorn el projecte i ICV-EUiA presentarà propostes de comperixença de tots els consellers implicats

Marc Toro
1 min

BarcelonaICV-EUiA i ERC han reclamat aquest dimarts, en roda de premsa al Parlament, més transparència al govern de la Generalitat sobre les negociacions que es duen a terme amb el magnat Sheldon Addelson per la ubicació a Catalunya del macrocomplex d'oci Eurovegas. En aquest sentit, els dos partits han lamentat l'opacitat mostrada fins ara pel Govern i han subratllat la seva posició en contra del projecte.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Perpart d'ICV-EUiA, el diputat Jordi Miralles ha fet referència a les declaracions d'aquest dimarts del portaveu del Govern, Francesc Homs, en que assegurava que no hi ha "cap novetat" en les negociacions del projecte d'Eurovegas, i ha dit que aquestes paraules només signifiquen "tota opacitat". Miralles ha demanat "llum i transparència" i ha explicat que des del grup parlamentari d'ICV-EUiA presentaran propostes perquè "compareguin tots els consellers que tinguin algun tipus de vinculació amb el projecte d'Eruovegas", perquè expliquin la veritable afectació que tindrà per Catalunya.

Per la seva banda, la portaveu d'ERC al Parlament, Anna Simó, ha demanat a l'executiu que acabi amb l'"opacitat de les condicions possibles" del projecte, del què ha assegurat que portarà "pa per demà però sobretot gana per demà passat". Simó, també ha afirmat que el model turístic que preveu Eurovegas "no pot produir un altre efecte que el de l'abaratiment del preu dels hotels de Barcelona davant l'excés d'oferta".

stats