Política 30/05/2012

Trias sobre Eurovegas: “Si et ve una cosa així, tens milers de problemes, però també avantatges econòmics”

L'alcalde de Barcelona diu que l'Eurovegas no s'adiu amb “el model de ciutat” i que es quedarà “ben tranquil” si no s'instal·la a la capital catalana

Joan Faus
1 min

MadridL'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha volgut subratllar avui a Madrid que la capital catalana no perdrà els papers si no rep el projecte Eurovegas. Ha dit que no és el seu projecte de futur per a la ciutat, però que en l'actual context econòmic és una iniciativa molt interessant. "Si et ve una cosa així tens milers de problemes, però també avantatges econòmics", ha dit en la seva intervenció en un esmorzar informatiu.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"No tirarem la casa per la finestra. Si ve, encantats, i si no ve, no s'acaba el món. Només faltaria que Barcelona depengués d'això. El futur de Barcelona no és això", ha assegurat Trias, que ha afegit que si hagués d'escollir entre l'Eurovegas i el congrés mundial de mòbils 3GSM es descantaria clarament per la segona opció, ja que Barcelona vol ser una ciutat de "cultura i coneixement".

L'alcalde ha dit que la "primera idea" de l'impulsor de l'Eurovegas era instal·lar-se a Madrid, però que "s'ha trobat molta gent que li ha dit que s'ha equivocat, que els creuers vénen a Barcelona, i ara dubta". "Si ve, està bé, però no és un '¡Bienvenido, Míster Marshall!'. Està bé si es fa dintre d'un ordre, reactivarà una part de l'economia, però no serà el model de ciutat", ha afegit.

stats