Política 17/10/2011

Telemadrid titlla la conferència de pau d'"èxit dels terroristes", "tragèdia" i "pantomima"

La cadena de televisió pública carrega amb duresa contra la iniciativa de Lokarri per buscar una sortida a la situació d'Euskadi

Joan Rusiñol
1 min

MadridLa presentadora de la tertúlia "Alto y claro", Isabel San Sebastián, que es fa a la cadena de televisió pública de la comunitat de Madrid, no ha estalviat avui cap adjectiu pejoratiu a la conferència de pau que se celebra a Donostia, impulsada per Lokarri i amb presència de personalitats internacionals. La conductora del programa l'ha titllat d'"escarni, tragèdia i pantomima".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

San Sebastián creu que la conferència és "un èxit dels terroristes i dels seus còmplices", que "avui estan més a prop de rendibilitzar" els atemptats comesos fins ara. Ho ha dit en una taula rodona, que ella modera, amb la presència de l'eurodiputat del PP Jaime Mayor Oreja, i els periodistes de la dreta Luis Herrero i Isabel Durán i la també periodista Consuelo Sánchez-Vicente.

Des dels serveis informatius de Telemadrid, també han dit que "els proetarres qualifiquen de pau" aquesta trobada al País Basc.

A la mateixa taula rodona, la presentadora també ha fet una lectura totalment negativa de les manifestacions del 15-O, vinculant-ho només als fets violents puntuals i ha deixat entreveure que és una avantsala del que passarà si guanya el PP.

stats