POLÍTICA
Política 20/03/2012

L'executiva d'ERC de Reus plegarà per les desavinences amb la direcció nacional, segons la revista NW

Les diferències de la direcció local amb la nacional pel cas de suposat cobrament irregular de factures de l'empresa pública mixta Tecnoparc per part de l'exmilitant Jordi Bergadà és un dels elements que ha precipitat la decisió

Ara
1 min

BarcelonaL'aparent pau interna no ha durat ni mig any a ERC. El desastre electoral de la formació a les municipals de l'any passat -en què els republicans van perdre per primer cop la representació al consistori-, la gestió del cas de les factures a Tecnoparc i l'elecció de l'alcalde de Montblanc, Pep Andreu, com a president de la federació del Camp de Tarragona han precipitat que l'executiva local de Reus hagi decidit llançar la tovallola i deixar el càrrec probablement el mes que ve, segons informa la revista reusenca NW.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Un dels cops més durs per a l'executiva de Reus ha estat que la direcció nacional els desautoritzés tamb el cas de les factures irregulars que suposadament va cobrar l'exregidor i exmilitant Jordi Bergadà de l'empresa mixta Tecnoparc. L'executiva local va tancar files en defensa de Bergadà, si bé la direcció nacional va forçar un gir d'aquesta posició per avalar que el consistori denunciés els cobraments a la Fiscalia i per respectar l'actuació judicial. Segons NW, la dimissió de l'executiva no impedeix que algun dels actuals integrants presenti candidatura a dirigir la direcció local de Reus.

stats