POLÍTICA
Política 16/05/2012

Edward Hugh va participar en la campanya electoral d'Artur Mas

L'economista que ha augurat la intervenció de Catalunya va ser en la 'Doc session' de CiU en què Mas es va comprometre a congelar impostos mentre durés la crisi

Ara
1 min
Edward Hughs, d'esquena, en el diàleg que va mantenir amb Antoni Abad i Artur Mas

BarcelonaL'economista Edward Hugh, que ha pronosticat en una entrevista al programa 'Singulars' del 33 que Catalunya serà intervinguda al novembre, va participar en la campanya electoral d'Artur Mas. Concretament, Hugh va participar en una de les 'Doc session', el maig de 2010, juntament amb l'empresari Antoni Abad. Va ser la 'Doc session' sobre atur, mercat laboral i crisi en què Mas es va comprometre a congelar els impostos mentre durés la crisi econòmica i financera.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Hugh ha tornat a la palestra mediàtica després que aquest dimarts a la nit en una entrevista al programa 'Singulars' del 33 assegurés que Catalunya serà intervinguda "al novembre" per l'Estat espanyol. L'economista atribueix motius polítics a aquesta intervenció estatal a l'autonomia financera catalana, ja minvada per les tensions de tresoreria que actualment pateix el Govern. Des del seu punt de vista, aquesta intervenció es deu al fet que el govern de Rajoy posa "el partit per davant del país".

stats