ELECCIONS MUNICIPALS
Política 14/01/2011

Militants del PSC demanen primàries per elegir la candidata a l'alcaldia d'Hospitalet

Un grup de militants del PSC de l'Hospitalet minoritari en el partit promou una candidatura alternativa a la de l'actual alcaldessa, Núria Marín, i demanarà la convocatòria de primàries per decidir qui encapçala la llista socialista a les eleccions municipals

Efe
1 min

BarcelonaSegons han informat fonts pròximes al grup de militants socialista, José Conde, actual cinquè tinent d'alcalde de l'Ajuntament de l'Hospitalet, seria l'encarregat d'encapçalar aquesta alternativa. El mateix Conde ha reconegut que liderarà aquesta alternativa i que farà pública aquesta tarda la decisió en una reunió convocada amb els militants.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

José Conde ha declinat donar més detalls. "Abans vull tenir la deferència d'explicar els motius als mateixos militants". Aquest grup alternatiu i minoritari pretén disputar el primer lloc a la llista del PSC a l'actual alcaldessa, Núria Marín, que va accedir al poder l'abril del 2008 en substitució de Celestino Corbacho, en ser nomenat aquest ministre de Treball.

Els crítics amb Marín consideren que els militants no han elegit la candidata "perquè es va produir una substitució" i asseguren que "hem de lluitar contra la desafecció i la pèrdua de confiança dels electors, precisament fent-los partícips de les decisions". Per la seva banda, el secretari d'Organització del PSC de l'Hospitalet, Manuel Brinquis, ha reconegut que hi ha la possibilitat de convocar eleccions primàries, però ha dit que la direcció del partit donarà suport a l'actual alcaldessa.

stats