DEBAT DEMOCRISTÀ
Política 23/06/2012

Els renovadors d'Unió es mouen al marge de Duran

Laïla, del comitè de govern i afí a Castellà, disputa la presidència del consell nacional del partit a Espadaler, que té el suport del líder democristià

Oriol March
1 min
LIDERATGE LONGEU  Duran es va presentar amb una candidatura que integrava dirigents sobiranistes com Toni Castellà i Pep Martorell -a la foto tots dos.

Barcelona"La batalla està servida i, de moment, les forces estan repartides al 50%". Així resumeix un dirigent d'Unió la lluita entre Ramon Espadaler i Assumpció Laïlla per la presidència del consell nacional, la primera decisió transcendent després del congrés que es va celebrar el maig.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Espadaler, actual president del consell nacional, té el suport de Josep Antoni Duran i Lleida, el líder del partit. Laïlla, que es va integrar en el comitè de govern de la mà de Duran juntament amb Castellà i altres dirigents del seu sector, és la candidata dels renovadors. És el primer moviment visible d'aquest bàndol democristià, sobiranista i que aspira a prendre el control del partit el dia que Duran decideixi deixar la direcció.

Podeu llegir-ho a l'Ara Premium.

stats