Política 16/01/2018

Empresaris alemanys demanen a Rajoy que s'obri a acceptar una investidura de Puigdemont a distància

L'entitat demana "diàleg" al govern espanyol i que accepti els resultats del 21-D

Ara
1 min
El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont

BarcelonaEmpresaris alemanys que estan a Catalunya demanen al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, "diàleg" amb Carles Puigdemont per desencallar la situació actual. El president de l'entitat Cercle de Directius de Parla Alemanya (KDF, en alemany), Albert Peters, demana a Rajoy que accepti els resultats de les eleccions del 21 de desembre i que s'obri a acceptar una investidura de Carles Puigdemont a distància.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Qualsevol investidura democràtica és benvinguda", ha dit Peters en declaracions a TV3. L'entitat compta amb uns 250 empresaris alemanys que estan establerts a Catalunya i que reclamen solucions perquè consideren que les seves inversions estan aturades. "En aquest conflicte cal arribar a una col·laboració" i obrir les portes a una "solució", ha assegurat Peters.

De totes maneres, els empresaris alemanys descarten totalment qualsevol solució que passi per la via unilateral, però fan una crida a buscar solucions dialogades entre el govern català i l'espanyol, per tal que l'economia no se'n ressenti.

stats