NOU PARLAMENT
Política 15/12/2010

Enric Millo serà el portaveu del grup parlamentari del Partit Popular

Jordi Cornet, secretari general del partit i cap de campanya dels conservadors, serà el candidat a la mesa del Parlament

Redacció
1 min
Enric Millo, cap de llista del PP a Girona i futur portaveu del partit al Parlament

BarcelonaEnric Millo serà el pròxim portaveu del PP de Catalunya al Parlament en substitució de Dolors Montserrat. La líder del PP català i presidenta del grup parlamentari, Alicia Sánchez-Camacho, ha anunciat aquest dimecres als seus diputats en una dinar-reunió quins càrrecs ocuparan en aquesta IX legislatura al Parlament. María Llanos de Luna, que era número tres a les llistes per Barcelona, serà la portaveu adjunta del grup parlamentari.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així ho han explicat fonts del PP català. Encara amb les negociacions obertes sobre la composició de la mesa del Parlament, si el PP català tingués un lloc a la mesa aquest seria per Jordi Cornet. Un dels altres càrrecs és el de secretari de grup parlamentari que ocuparia Pere Calbó. La seva tasca és organitzar i coordinar els diputats. Així mateix, els presidents de les comissions del PP català seran Dolors Montserrat, Rafa Luna i Dolors López.

Les persones que ocuparan els càrrecs de portaveus i de la mesa al Parlament signifiquen una renovació del 100% d'aquests càrrecs. En la passada legislatura, Rafa Luna va ser el secretari quart de la mesa del Parlament, Montserrat va ser la portaveu parlamentària i Jordi Llobet, portaveu adjunt del PPC al Parlament.

stats