Política 16/09/2014

Enric Millo diu que el tuit del PP del Masnou contra Mas no tenia "cap voluntat d'amenaçar ningú"

El portaveu del PP al Parlament admet que va ser "un error molt greu" del 'community manager' però considera que hi ha "un afany criminalitzador hipòcrita" per "magnificar" els fets

Ara
2 min

BarcelonaEl portaveu del PP al Parlament, Enric Millo, ha dit en declaracions a Catalunya Ràdio avui dimarts que hi ha "un afany criminalitzador hipòcrita" per "magnificar" el cas de la piulada del PP del Masnou en què s'amenaçava d'exercir diversos tipus de violència contra Artur Mas. Tot i així, Millo insisteix que el fet va ser "un error terrible i inexplicable" comès pel 'Community Manager' que no tenia "cap voluntat d'amenaçar ningú" i assegura que han obert un expedient informatiu que servirà per valorar si prenen mesures disciplinàries.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El 'Community Manager' es va equivocar mentre elaborava un recull de diferents missatges que circulaven per la web però "no és el creatiu de la infografia", segons el portaveu del PPC. "Va fer un talla i enganxa" i "per error va agafar aquest, però no era la seva intenció", assegura. Millo ha comunicat que el tuitaire s'ha disculpat reiteradament i que se li han retirat les claus dels comptes de Twitter. El portaveu del PP ha manifestat la confiança del partit en la versió del responsable de la piulada.

Millo ha expressat que "el partit lamenta profundament el fet" però també els "objectius partidistes" amb els que s'ha utilitzat.

Davant la comparativa de l'entrevistadora entre els tuitaires detinguts que amenaçaven la presidenta de la Diputació de Lleó abans que fos assassinada i el tuit del Masnou, el portaveu del PP ha respost que en aquest cas "no hi ha hagut cap intenció de fer mal". Ha afegit que sent que es criminalitza el PP perquè "a ningú li preocupen les agressions reals contra persones del Partit Popular".

Sobre els missatges entre l'ex de Jordi Pujol Ferrusola i el cap de Gabinet del president espanyol, Jorge Moragas, Millo considera lògic que Moragas animés a confessar Álvarez "per contribuir a la defensa de la democràcia del país".

stats