Publicitat
Publicitat

Enric Millo: “Cap pacte fiscal donarà millors condicions de vida”

El nou vicesecretari d'Acció Política i Econòmica assegura que el partit treballa amb la convicció que les reformes de Rajoy donaran els seus fruits "abans del que molts pensen"

El portaveu del PP català, Enric Millo, que després del congrés del partit s'ha erigit com un dels homes forts d'Alícia Sánchez-Camacho, considera que el pacte fiscal és “la gran mentida” que el Govern de CiU està explicant als catalans perquè “cap pacte fiscal donarà millors condicions de vida”. Pel dirigent popular, o incrementen els ingressos o no hi haurà res a repartir, i aquest és precisament un dels arguments que avui intentarà traslladar la líder del partit en la reunió que mantindrà amb el president de la Generalitat, Artur Mas.

Malgrat tot, Millo confia que les reformes impulsades per Mariano Rajoy donaran els seus fruits “fins i tot abans del que molts pensen”. Per ara, el PP català no contempla trencar les relacions amb el Govern com sí han fet els seus companys del País Basc amb el lehendakari Patxi López. I és que Millo subratlla que hi ha una diferència clara: el líder socialista basc ha recorregut al TC les retallades de Rajoy mentre que el Govern de CiU “escenifica” i recorre al Consell de Garanties Estatutàries, que no és vinculant, i no arriba, per ara, a més.

Podeu llegir l'entrevista sencera a l' ARA Premium.

Més continguts de Política

  1. Mor als 94 anys Cristian Aguadé, el segon militant més antic d'ERC

    Fill del metge, fundador d'ERC i primer alcalde republicà de Barcelona Jaume Aiguader, vivia a Xile des del 1939, quan va haver d'exiliar-se per la repressió franquista

  2. El no a la independència augmenta i se situa set punts per sobre del sí, segons el CEO

    En resposta binària l'unionisme se segueix reforçant –50% contra 42,9%–, i quan es demana què ha de ser Catalunya, la via independentista és majoritària, però guanya pes la via autonòmica en detriment de la tercera via

  3. La CUP s’inclina per no investir Mas

    La formació debat fins demà en assemblees quines condicions fixa per avalar un govern sorgit del 27-S