Política 17/05/2012

Enric Millo: “Cap pacte fiscal donarà millors condicions de vida”

El nou vicesecretari d'Acció Política i Econòmica assegura que el partit treballa amb la convicció que les reformes de Rajoy donaran els seus fruits "abans del que molts pensen"

Ferran Casas / Sara González
1 min

BarcelonaEl portaveu del PP català, Enric Millo, que després del congrés del partit s'ha erigit com un dels homes forts d'Alícia Sánchez-Camacho, considera que el pacte fiscal és “la gran mentida” que el Govern de CiU està explicant als catalans perquè “cap pacte fiscal donarà millors condicions de vida”. Pel dirigent popular, o incrementen els ingressos o no hi haurà res a repartir, i aquest és precisament un dels arguments que avui intentarà traslladar la líder del partit en la reunió que mantindrà amb el president de la Generalitat, Artur Mas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Malgrat tot, Millo confia que les reformes impulsades per Mariano Rajoy donaran els seus fruits “fins i tot abans del que molts pensen”. Per ara, el PP català no contempla trencar les relacions amb el Govern com sí han fet els seus companys del País Basc amb el lehendakari Patxi López. I és que Millo subratlla que hi ha una diferència clara: el líder socialista basc ha recorregut al TC les retallades de Rajoy mentre que el Govern de CiU “escenifica” i recorre al Consell de Garanties Estatutàries, que no és vinculant, i no arriba, per ara, a més.

Podeu llegir l'entrevista sencera a l'ARA Premium.

stats