ESPIONATGE POLÍTIC
Política 06/06/2013

PSC, PP i ICV reclamen a ERC que no veti la compareixença de Gordó en comissió

"El senyor [Xavier] Martorell va dir que actuava seguint instruccions dels seus superiors jeràrquics", ha recordat Enric Millo

R. Tugas / R. Mateos
1 min
El portaveu parlamentari del PP, Enric Millo, en una imatge d'arxiu / ACN

BarcelonaEl vot en contra d'ERC a la reprovació del conseller de Justícia, Germà Gordó, no ha agradat gens a la resta de partits de l'oposició. Tanmateix, ara li reclamaran que voti a favor de la seva compareixença en comissió al Parlament perquè doni explicacions sobre els casos d'espionatge en els que Xavier Martorell estaria presumptament involucrat. "El senyor Martorell va dir que actuava seguint instruccions dels seus superiors jeràrquics", ha recordat el portaveu parlamentari del PP, Enric Millo, i per això ha criticat que "ERC tapa l'actuació del senyor Gordó". Igualment, la coordinadora nacional d'ICV, Dolors Camats, ha reclamat a Gordó que "doni les explicacions que Martorell no va voler donar".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El portaveu del PSC, Jaume Collboni, ha carregat contra ERC perquè "ni deixa fer oposició ni permet la governabilitat aprovant uns pressupostos". Per això, ha fet una crida "perquè permeti que el Parlament funcioni".

stats