Política 21/05/2012

Millo defuig parlar de l'alt dèficit de comunitats com Galícia i País Valencià

El portaveu dels populars catalans assegura que es mentida que Catalunya hagi de cobrir el dèficit d'altres territoris

Sara González
1 min

BarcelonaSi bé els populars catalans han criticat des del principi de la legislatura que el dèficit del 4,2% que tenia Catalunya en tancar l'any 2010 era fruit de la "disbauxa" i el "malbaratament" del tripartit, el PP de Catalunya ha defugit valorar l'actuació dels governs d'altres comunitats autònomes, com Galícia i País Valencià, governades pels populars que han superat aquest percentatge de dèficit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"No entraré a valorar el dèficit d'altres comunitats autònomes. Cada comunitat és la que s'ha d'explicar", ha assegurat el portaveu del PP de Catalunya, Enric Millo, qui ha afegit que quan es corregeix el dèficit és "perquè algú ha tingut la voluntat de saber i corregir".

Millo també ha subratllat que cada comunitat autònoma es compromet amb el seu propi dèficit i ha desmentit que els catalans hagin de cobrir el dèficit d'altres territoris, com han alertat els socialistes els darrers dies. "Que no intoxiquin més i que expliquin les coses tal com són", ha exigit Millo, qui també ha assegurat que si el PSC governés encara Catalunya, la Generalitat "ja estaria intervinguda".

stats