Política 15/02/2012

El PPC considera que ha ajudat al Govern a fixar bé les prioritats econòmiques

El portaveu al Parlament, Enric Millo, reivindica la "responsabilitat" del PP per "ajudar" un Govern que titlla de "feble"

Ara
1 min
Enric Millo, portaveu del PPC al Parlament

BarcelonaEnric Millo situa l'acord entre CiU i PPC per aprovar els pressupostos de la Generalitat per al 2012 com un acte de "responsabilitat" per part dels populars i, en aquest sentit, considera que el PPC ha ajudat el Govern, que ha titllat de "feble", a fixar bé les prioritats econòmiques. "Hem obligat el Govern a identificar les partides de despeses que encara es poden reduir", ha subratllat Millo.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a 'Els matins' de TV3, el portaveu del PPC ha esquivat afirmar que l'acord simbolitzi un "segon pacte del Majèstic", però ha reivindicat el pes dels populars a Catalunya: "Hi ha gent que li molesta que el PPC sigui un partit determinant a Catalunya", ha sentenciat.

Millo ha subratllat la importància de la creació d'una comissió de seguiment del compliment de les clàusules de l'acord pressupostari, i ha negat rotundament que el principal objectiu d'aquesta comissió sigui tenir l'oportunitat de "fer-se una foto periòdica" amb el Govern.

stats