POLÍTICA
Política 07/05/2012

Entesa pregunta al govern espanyol pel cost de la reunió del BCE i l'aeroport de Castelló

També s'ha qüestionat quina serà la posició d'Espanya en el tractat de comerç internacional d'armes que tindrà lloc el proper mes de juliol

Efe
1 min

Madrid p { margin-bottom: 0.21cm; } El grup parlamentari Entesa del Senat ha presentat aquest dilluns un grup de preguntes dirigides al govern espanyol sobre diversos temes relacionats amb despeses públiques, en relació amb el cost del desplegament policial a la reunió del Banc Central Europeu (BCE) o l'aeroport de Castelló, entre altres assumptes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En primer lloc, el portaveu de l'Entesa, Jordi Guiilot, s'ha interessat per saber quin ha sigut el cost del desplegament d'agents de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil a Barcelona per garantir la seguretat en la recent reunió del Banc Central Europeu. També ha preguntat pels motius per no atorgar el permís per posar en servei l'aeroport de Castelló. Per Guillot, la construcció i no utilització de l'aeroport "col·loca Espanya en una situació vergonyosa en aquests moments de greus dificultats econòmiques".

Un altre grup de preguntes de l'Entesa es refereix a la reunió convocada per Nacions Unides el proper mes de juliol a Nova York per redactar un nou tractat de comerç internacional d'armes. Guillot ha qüestionat, en concret, quina serà la posició d'Espanya, a més de sol·licitar dades de venda i transferència de material bèl·lic entre 2010 i 2011 a Síria, Aràbia Saudita, Egipte, Israel i Bahrain.

stats